NOAB

Ons kantoor is lid van de NOAB.

De NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een vereniging van gekwalificeerde ondernemers die werkzaam zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening. Ongeveer 15% van de werkzame administratiekantoren in Nederland voldoet aan de kwaliteitseisen van NOAB. De strenge kwalificatie geeft de klanten van NOAB-kantoren ’zekerheid in kwaliteit’.


Leden van de NOAB worden regelmatig onderworpen aan een herkwalificatie van het lidmaatschap zodat zij zeker hun kwaliteit en kennis van zaken goed bijhouden. Men blijft op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Het NOAB-lid beheert uw administratie, adviseert en is kritisch betreft belastingzaken. Het geeft u meer zekerheid. Onlangs is ons kantoor onderworpen aan de herkwalificatie. Wij zijn wederom goed gekwalificeerd en het lidmaatschap is verlengd.

www.noab.nl

Een NOAB lid is:

  • De administrateur die tevens uw jaarstukken verzorgt.
  • De financieel manager die de financieringsaanvraag verzorgt en de subsidiëring met kostprijsberekening maakt. De fiscaal deskundige die de aangiften verzorgt en u fiscaal adviseert.
  • De deskundige die de loonadministratie uitvoert.
  • De inkoper van specialistische kennis die de vraag aan specialisten helder formuleert en onnodig dure adviesuren vermijdt.
  • De vertrouwensman die optreedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

NOAB voorwaarden:

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de NOAB van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.