Nieuwe regels loonheffingen vanaf 2018

Met ingang van 1 januari 2018 worden nieuwe regels van kracht voor het inhouden en betalingen van loonheffingen. De Belastingdienst heeft hierover recent de eerste uitgave van de ‘Nieuwsbrief Loonheffingen 2018’ gepubliceerd. Het is aanbevelenswaardige lectuur, maar ons kantoor staat natuurlijk voor u klaar een en ander voor u toe te passen zonder dat u er omkijken naar hebt. Daarnaast adviseren we u graag hoe de nieuwe regels het voordeligst toe te passen.

Tegemoetkoming

Voornoemde nieuwsbrief bevat onder andere informatie over loonkostenvoordelen en het jeugd-LIV. Dit laatste onderwerp heeft betrekking op de tegemoetkoming aan werkgevers om de verhoging van het minimumjeugdloon te compenseren. Daardoor blijft het voor u aantrekkelijk jongeren aan te nemen.

Advies op maat

De volgende uitgaven van de nieuwsbrief staan gepland voor november en december dit jaar en januari volgend jaar. Deze edities bevatten aanvullingen, wijzigingen, tarieven en percentages. Ook hier gaat het om lezenswaardige publicaties, maar de toepassing van een en ander kunt u wederom aan ons overlaten. Ook op maat gesneden advies aan u staat altijd op onze agenda.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zeker op dit gebied is veel meer te melden. Bel of mail ons voor informatie op maat.

Laat een reactie achter